Budapestről vidékre költözik? Lehet, hogy Győrbe, Szegedre, Pécsre, Debrecenbe vagy akár Miskolcra? Talán az ország nyugati részén talált új otthont, vagy a keleti országrész egyik városában fog élni a családjával? Esetleg vidéki városból költözik Budapestre? Bárhova is tervezi a költözést, fontos, hogy a költöztetés Budapestről vidékre megfizethető áron valósuljon meg.

A költözés komoly fordulópont

A költözés életében komoly fordulópontot jelent. Új helyre költözik, új munkahelyen dolgozik majd, és az izgalmas kihívások várnak önre. A költözés során felmerülő nehézségek pedig csak tovább fokozzák ezt a várakozással teli reménykedést.

Először is, minden dolgot össze kell pakolnia a régi lakásában, majd ki kell cipelnie a bútorait a teherautóhoz. Közben vigyáznia kell, hogy ne sérüljenek meg a bútorok, mert nem szeretné új életét sérült bútorokkal kezdeni.

A szállítás során lehetőség van egy rövid pihenőre is, hogy kifújja magát, de a költözés nehézségei még várnak hátravannak. Az új élet elkezdése és az új lakásba való beköltözés sem egyszerű feladat. Időbe telik, mire minden a helyére kerül, és új lakása valóban otthonná válik.

Mennyi időbe telik majd megszokni az új otthonát? Ez egyéni tapasztalattól függ, de biztosan igényel egy kis időt.

Legyen szó vidékről Budapestre vagy Budapestről vidékre költözésről, mi segítünk Önnek. Ha az új életében a bútorok is Önnel tartanak, akkor egy hosszú út előtt áll. Mi segítünk könnyíteni a terhein. Költözésétől függően:

  • Biztosítjuk, hogy bútorai sérülésmentesen érkezzenek meg új otthonába.
  • Bedobozoljuk a kisebb tárgyait a szállítás érdekében.
  • Csomagolunk és lefóliázzuk a bútorokat a sérülésmentes szállítás érdekében.
  • Figyelünk bútoraira és egyéb tárgyaira, melyek életének munkájával megszerzett eszközei.

15 éves tapasztalattal rendelkező munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére. Bútorai szállítása során is figyelemmel kísérjük az Önt körülvevő helyzetet. Csak szóljon, és meghallgatjuk, valamint teljesítjük kéréseit. Arra törekszünk, hogy Ön úgy érezze, mindent megtettünk a zökkenőmentes költözés érdekében. Ha bármilyen probléma merül fel a költözés során, azonnal jelezze nekünk, és mi megoldjuk.

Ingyenes felmérést kínálunk a költözéshez szükséges teendők felmérésére. Ha mindent szeretne magával vinni az új otthonába, akkor érdemes gondosan megtervezni a szállítást. Kalkuláljuk a költségeket és a költözéssel kapcsolatos feladatokat.

A költöztetés Budapestről vidékre és vidékről Budapestre esetén teljes körű garanciát vállalunk. Bútorai nálunk biztonságban vannak a hosszú út során is, és teljes körű árufuvarozói felelősségbiztosítással rendelkezünk, amely védelmet nyújt a balesetszerű anyagi károk ellen is.

Költöztetés Budapestről vidékre szakszerűen és megfizethető áron

A Pataki Költöztetés kedvező áron kínálja a költöztetés Budapestről vidékre szolgáltatását. Nincsenek rejtett költségek, csak a kilométerdíjat számítjuk fel a budapesten kívüli költöztetés esetén. A kilométerdíj 150Ft, melyet oda-vissza számolunk.

Nincs emeleti díj, hétvégi díj vagy felár. Vállalkozásunk célja, hogy átlátható és megbízható költöztetési szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek.

A költöztetés Budapestről vidékre szolgáltatásunkat 15 éve kínáljuk ügyfeleinknek. Segítünk Önnek az új otthonába történő zökkenőmentes költözésben.

Kategóriák: Blog