A költöztetésen kívül, vállalkozásunk legfőbb profilja a lomtalanítás Budapest minden kerületében. Cégünk szolgáltatásait a pontosság, megbízhatóság és a rugalmasság jellemzi, melyet igyekszünk minden helyzetben középkategóriás árszabással biztosítani. Ezeket az előnyöket és árakat visszatérő megrendelőink, továbbá leendő ügyfeleink is élvezhetik. Legyen szó lakás-, családi ház-, vagy iroda lomtalanításáról Budapest városán belül, vagy vonzáskörzetében, ránk bizton számíthat.

Lomtalanítás Budapest városában és vonzáskörzetében

Nagytakarítást végzett lakásában, cégénél vagy egy felújítást követően sok fölösleges tárgy és hulladék gyűlt össze, melyektől nem képes önerőből megszabadulni? Ebben az esetben hívjon minket megelőlegezett bizalommal és könnyedén megszabadítjuk a sok felgyülemlett lomtól, hulladéktól és már régen nem használt tárgyaktól. Több éves tapasztalattal rendelkezünk fuvarozás és lomtalanítás területén Budapesten, melyet minden munkánk során tovább próbálunk kamatoztatni. Feleslegessé vált bútoroktól kezdve, elszállítjuk a kerti-, és építőipari hulladékokat, továbbá a sittet is, amennyiben 30kg-os zsákokba van csomagolva.

A lomtalanítás Budapest környékén hivatalosan kerül elvégzésre, mivel cégünk minden ehhez szükséges engedéllyel rendelkezik. Így biztosra veheti, hogy gondos és tökéletes munkát végzünk. Engedélyeink arra is lehetőséget adnak, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így megoldjuk az informatikai és háztartási eszközök lomtalanítását is.

Célunk az ügyfelek maximális elégedettsége és a környezetbarát lomtalanításra való törekvés. Jelenleg kínált szolgáltatásaink közül a lomtalanítás Budapest és környékén megrendelhető. Amennyiben msot minket választ, akkor a legjobb árakra és kitűnő minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most, ha meg akar szabadulni a lomoktól!

Ahogy mi végezzük a lomtalanítást

A lomtalanítás folyamatát a következőképpen végezzük. Előszőr az ügyfél felveszi velünk a kapcsolatot emailen, vagy telefonon az adatok egyeztetése végett. Ekkor megbeszéljük a lomtalanítása pontos időpontját, helyszínét, illetve az egyéb körülményeket.

A megadott információk alapján tudunk adni egy előzetes becslést a végösszeggel kapcsolatban. A lomtalanítás napján, mi még indítunk egy hívást a megrendelő felé, hogy a munka zökkenőmentes előrehaladásáról megbizonyosodjunk.

Amint a helyszínre érkezünk és találkoztunk a megrendelővel, azonnal neki is állunk az elvállalt feladatok elvégzésének. A lomtalanítás Budapest környéki gyors lebonyolítását, profi szakemberekből álló csapatunk biztosítja, akik a teljes folyamatok gyorsaságáért és precizitásáért felelnek. Miután minden ránk bízott feladattal végeztünk, jön a költségek rendezése, ami az előzetesen megegyezett összeget tartalmazza, hiszen nálunk nem keletkeznek rejtett költségek.

Ezek után távozunk a helyszínről és elvégezzük utolsó feladatunkat, mely a lomtalanítás során összegyűlt lomok újrahasznosítása és elszállítása a lerakóba.

Lomtalanítás Budapest környékén környezettudatosan

Vállalkozásunk összes alkalmazottja a lomtalanítás során igyekszik odafigyelni, hogy amennyire csak lehet környezetbarát-, azaz környezettudatos módon végezzük el a feladatot. A Föld megóvása nem csak a mi érdekünk, hanem megbízóinké is. A lomtalanítás utolsó szakaszában kap szerepet a környezettudatosság, mivel a sok lommal és szeméttel kezdeni kell valamit. Mi a nehezebb, de környezetbarátabb utat választottuk, mely nem más, mint az újrahasznosítás. Ebben az esetben a sok feleslegessé vált kacat és lom nem a kukában landol, hanem új életre kel. Az újrahasznosítás teljes folyamatának a végén a hulladékok és a szemét új anyagokká változnak át. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása alacsonyabb legyen. Minden elvégzett lomtalanítás alkalmával mi is tanulunk valami újat az újrahasznosításról és annak elengedhetetlen fontosságáról. Szomorú, de sajnos mi sem vagyunk képesek mindent újrahasznosítani. Ilyenek káros anyagok például:

  • Bizonyos műanyagok és üvegek
  • Villanykörték
  • Propántartályok
  • Elemek

A hasonló anyagok és tárgyak miatt nem sikerül sok esetben mindent újrahasznosítani, de ettől függetlenül a megbízásaink alkalmával mindent próbálunk megtenni a környezetvédelmi szempontból.

Lomtalanítás árak

Minden bútor, szemét, udvari lom elszállítását és újrahasznosítását vállaljuk Budapest és vonzáskörzetében!

1 köbméter lom elszállítását 9.000 Ft áron vállaljuk, mely tartalmazza a munkadíjat-, az autó-, és a szemét lerakás díját. Ehhez adódik hozzá Budapesten egy egyszeri 5.000 Ft-os kiállási díj. Ezen felül semmilyen egyéb költség nem terheli a szolgáltatást. Amennyiben az elszállítandó lom mennyisége nem éri el az 5 köbmétert, abban az esetben 45.000 Ft-os díj minden esetben fizetendő.

Lomtalanítás Budapest árak részletesen.

Veszélyes hulladékot nem tudunk elszállítani! Sitt és építőipari törmelék elszállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést szükséges !

Amennyiben előzetesen nem megfelelő tájékoztatást kapunk, vagy nem becsülik meg a munkánkat és rakodóinkat, abban az esetben fenntartjuk a jogot a megbízástól való elállástól!

Gyakori kérdések lomtalanítás témakörben

MELYEK A LEGALKALMASABB IDŐPONTOK A BUDAPESTI LOMTALANÍTÁSRA?
Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás Budapest területén való elvégzésére. Szinte mindig készen állunk teljesíteni a megbízóink igényeit. Tapasztalataink alapján a leggyakoribb és legkedveltebb időszak a lomtalanításra, a márciustól októberig terjedő időszak. A lakosság többsége a kedvezőbb időjárási körülmények miatt tervezi erre az időszakra a lomtalanítás elvégzését.

VÁLLALNAK HÉTVÉGÉN ÉS ÜNNEPNAPOKON IS LOMTALANÍTÁST?
Talán ez a kérdés hangzik el a legtöbbször a gyakori kérdések közül. A december 24-26 közötti időszakot kivéve, az év szinte összes napján vállalunk fuvarozást és lomtalanítást.

Kategóriák: Blog