Cégünk fő profilja a költöztetés Dunakeszi egész területén és 20 kilométeres agglomerációjában. Cégünknél kedvező árszabásra számíthat, költöztetés területén a legtapasztaltabb szakemberekkel rendelkezünk. Ha úgy hozza a sors, akár egy tételt is szívesen elszállítunk, mivel rendelkezünk tehertaxi szolgáltatással de elköltöztetjük egész irodáját, lakását, vagy családi házát is. Cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt dolgozunk, minden esetben kiváló és minőségi szolgáltatás elvégzésre törekedünk, a lehető legkedvezőbb piaci áron, a megbízás nagyságától függetlenül. Cégünk jó hírét, a számos elégedetten visszatérő régi ügyfelünk erősíti, amit ezúton is köszönünk.

A legtöbb esetben senkinek sem a költöztetés az eredeti szakmája, így nem tud számunkra meglepő kérdést feltenni. Minden felmerülő kérdésre igyekszünk kimerítően válaszolni, ezért bármikor bizalommal fordulhat szakértő csapatunkhoz. Mindig meghallgatjuk és megpróbálunk segítünk tanácsainkkal, hogy megkönnyítsük a költöztetést, még abban az esetben is, ha a végén nem ránk esik a választása.

A biztonságos és stresszmentes költöztetéshez azzal is hozzájárulunk, hogy értékeit 4 millió forintos összeghatárig biztosítottuk. Állandó célunk, hogy olyan költöztetési vállalkozás maradjunk, akikre bármikor, és bármiben számíthat!

Rólunk

Cégünk, a Pataki költöztetés kis szállítmányozási társaságként indult 14 éve. Jelenleg nagy tapasztalattal vállalunk magas színvonalú költöztetést, csomagolást, raktározást. Az évek során a költöztetés Dunakeszi környékén a fő profilunkká vált, rengeteg tapasztalatot halmoztunk fel a szállítás, bútorszállítás, hulladék elszállítás és kezelés terén, amit igyekszünk nap mint nap hasznosítani. Szerénytelenül ki merem jelenteni, hogy kis hazánkban az egyik legmegbízhatóbb költöztető cég vagyunk, ezt bizonyítják ügyfeleink pozitív visszajelzései is.

Tapasztalt csapatunk mindenkit meg akar óvni a költözés okozta stressztől. Ezért minden esetben személyre szabott tervet készítünk a költözéshez, amit végrehajtunk. Akár jól megtermett széfeket, zongorákat vagy értékes egyedi tárgyakat is ránk bízhat. Ha értékes Önnek, akkor nekünk is fontos a biztonsága.

Munkatársaink a költöztetés legjobbjai!

Miért érdemes minket választani költözéshez? Talán a következők talán meggyőzik:

  • Teljes körű szolgáltatást nyújtó költöztető cég vagyunk, amely ügyfeleink igényeit igyekszik kielégíteni.
  • Mi vagyunk azok az emberek, akik szakértő tanácsokat, megvalósítható lehetőségeket és megoldásokat kínálunk a költözés minden területén.
  • Nincsenek rejtett díjaink! Soha nem számlázunk a felesleges vagy hiányos szolgáltatásokért.
  • Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy minden új és meglévő ügyfelünknek a legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk, legyen szó bútorszállításról, költözésről, vagy lomtalanításról.
  • Nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Pataki költözés a kezdetektől családi tulajdonban volt.

Igyekszünk betartani ígéreteinket!

Abban vagyunk érdekeltek, hogy olyan szolgáltatásokat kínáljunk Önnek, amelyek egy életre szóló kapcsolat alapját képezhetik. Reménykedünk benne, hogy ajánlja majd cégünket barátainak, ismerőseinek és rokonainak. Ebből a célból is szeretnénk mindig az elérhető legmagasabb színvonalon végezni a ránk bízott munkát.

Mi mindig törődünk munkatársainkkal és ügyfeleinkkel. Csak akkor leszünk elégedettek, ha teljesen problémamentes költöztetést hajtottunk végre.

Kategóriák: Blog